Kasper ja Mikko Helsingin matalimmassa alikulkutunnelissa: ”Wow, that was amazing”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa varsinainen erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät Helsingin matalimmassa alikulkutunnelissa. Miltä se kuulosti? Kuuntele tästä:

No, mistä tässä ”poddausluolassa” sitten puhuttiin? Kasper on ainakin tehnyt aikalaishavainnon, ja esittelee teoriansa siitä että monella yrityksellä on halu ”kääntää lippis väärinpäin päässä”. Ja mainitsee tästä monta esimerkkiä jotka kulminoituu Challenger-perunaan. Kun taas Mikko puhuu miehuuskokeista joka kulminoituu pehmyt-jäätelön tilaamiseen.

Kasperin kirjanurkassa taas luetaan sukupuolettamisen merkkiteos, John Grayn The Essential Mars and Venus. Tiesitkö esimerkiksi että paras tapa immarrella nainen on pestä hänen autonsa? Moni ei tiennyt.

Viikon juomana taas juodaan eliittikuuntelijan vinkaama Sun’n Popcorn Soda. Tölkin mukaan juoma on ”niin erikoinen, että sitä on vaikea kuvailla”, mutta tämä on luonnollisestikin vale. Se on nimittäin liiankin helppoa. ”Vastenmielinen” ja ”inhottava” tulee esimerkiksi hakematta mieleen.

Sinä kuulet itse – ehkä paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,