Kasper ja Mikko Miesten maanantaissa: ”Rautainen Valentin Dikulis”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla käydään kauppakeskus Redissä viettämässä Miesten maanantaita, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Eikö ole vaarallista liikkua ulkona näinä virusaikoina? Ei hätää, kauppakeskus Redi on ehkä turvallisin paikka maassamme tällä hetkellä. Maltilliset kävijämäärät tarkoittaa että pisaratartunnan mahdollisuus on siellä lähes olematon.

No, mutta mistä jaksossa sitten puhuttiin? Kasperin kirjanurkassa luetaan tällä viikolla Suomi-Neuvostoliittoseuran Maailma ja Me -lehteä vuodelta 1983. Siitä opitaan esimerkiksi että vakavan ydinturman mahdollisuus neuvostoliittolaisessa ydinvoimalassa on yksi miljoonasta, ja se mikä on ”kuubalainen risteilyohjus”. Mutta pääasiallisesti tutustutaan Valentin Dikuliksen elämään.

Mikko taas on tutustunut Netflixin Love is Blind -sarjaan, ja antaa siitä analyysinsä. Jonka lisäksi puhuu kuraeteisten tärkeydestä lapsiperheissä. Sekä kuraeteisten kuraeteisistä.

Entäs juotiinko viikon jaksossa juoma? Toki. Tällä viikolla se oli Java Housen Cold Brew Coffee, joka ei tosin saanut kahvihammasta ”kolottamaan”. 1/5.

Kaikenkaikkiian siis huippujakso, ellei todellakin paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , ,