Kasper ja Mikko karanteenissa: ”Emme heikennä podcastin laatua”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Niinkuin koko muu maailma, Suomen suosituimmat poddaajat ovat tällä viikolla karanteenissa, mutta se ei tarkoita etteikö jakso olisi paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Koska tällä hetkellä kukaan ei puhu mistään muusta kun korona-viruksesta, Suomen suosituin podcast ei tietenkään voi välttää aihetta. Mutta Kasper pyrkii fokusoimaan hyvään mikä virus on tuonut mukanaan, ja esittelee siksi top 5 -listan kotimaisia kappeleita jotka ovat syntyneet pandemian aiheuttamana. Ja esittelee siinä sivussa tietenkin myös oman tuotoksensa.

Mikko taas viipyy totuttuun tapaan dronejen maailmassa. Jonka lisäksi on puhetta viruksen todellisesta haitasta, parvekelaulamispandemiasta.

Entäs juotiinko karanteenissa viikon juoma? Tottakai. Jos viime vikkolla juotiin cold brew kahvia, niin tällä viikolla vuorossa oli cold brew tee. Miltä se maistui? Huomattavasti paremmalta kun kahvi, eli 3/5. Tavallaan ei hullumpaa.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso karanteenista huolimatta, ellei todellakin paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka torstai, oli pandemia tai ei.


0 Shares
Tagged , ,