Kasperin ja Mikon podcast Miestenmessuilla: ”Muista turvasana Joni jos näet toksista maskuliinisuutta”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla luvassa onkin oikea erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät Miestenmessuilla Helsingin pörssitalolla. Kuuntele jakso tästä:

Mistä jaksossa puhuttiin? Ainakin maailman kauneimmasta postimerkistä, ja sen myötä myös kauneudesta yleensä. Mikko puhuu myös tovin satakielen laulusta, jonka jälkeen Kasper kertoo seikkailuistaan Turun mainosmaailmassa. Ja soittaa ääninäytteitä.

Mitä tulee itse messuihin, emme valitettavasti päässeet haastattelemaan tämän seksinuken omistajaa, koska nukke kökötti kokoajan nurkassa ns. soolona. Mutta aihehan on mielenkiintoinen ja ehkä kontroversaalinenkin – viimeistään siinä vaiheessa kun tekoäly kehittyy.

Mutta tuijotimme sensijaan intensiivisesti näitä myöhemmin huutokaupattavia pelipaitoja.

Entäs juotiinko jaksossa viikon juoma? Todellakin juotiin. Tällä viikolla se oli Jaakko Myllyniemen tarjoilema hamppumehu, ja onkin yksi eksoottisimmista juomista mitä podissa on tähän asti juotu.

Sana hamppumehu ei tietenkään ole päihdyttävää, mutta sisältää sensijaan ilmeisesti paljon terveellisiä kannabinoideja ja terpeenejä. Jaakon yritys Hamppumaa haluaakin poistaa stigmaa hampun ympäriltä. Juoma sai arvosanaksi 5/5.

Kaikenkaikkiaan siis ehkä paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,