Kasperin ja Mikon podcast: Ruisrock backstage

49Ruisrockbackstage520

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast, eli Suomen suosituin podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso, kun suositut poddaajat raportoivat paikasta johon harvoilla on pääsy – Ruisrockin backstagelta. Kuuntele puhelimesi podcast-apin kautta, tai suoraan tästä:

Sanomattakin on selvää että historiaa kirjoitettiin kun Kasper ja Mikko ensimmäisenä podcastina Suomessa pääsi raportoimaan Ruisrockin myyttiseltä VIP-alueelta, johon hyvin harva ei-turkulainen-kunnallisvaltuutettu on päässyt käymään. Kestikö meno päivänvaloa? Toki. Vaikka tietysti oli jo ilta.

LiMia

Tämän lisäksi käytiin toki myös keskustelua siitä mikä voisi olla punkkisukkien jälkeen seuraava teknologian virstanpylväs, ja”tavallisuudesta” konseptina. Kaikki tämä railakkaan festivaalimusiikin soidessa vaimeana taustalla.

Ruisportti

Voisiko jopa sanoa että kyseessä on paras jakso tähän asti? Voisi.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, ja ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , , ,