Kasperin ja Mikon podcast Luovassa talossa

LUovatalo520

Oletko jo kuunnellut uusimman jakson Suomen suosituinta podcastia? Tällä viikolla onkin luvassa oikea juhlajakso kun Kasper ja Mikko käyvät Luovassa talossa. Kuuntele esimerkiksi tästä:

Jakso on tietenkin huippumielenkiintoinen niinkuin aina, ja siinä juodaan tuttuun tapaan myös juoma. Tämä juoma on importoitu Thaimaasta eikä ole sponsoroitu – mutta sen sijaan sen nimi on ”Sponsor”. Ja sehän on melkein yhtä hyvä tilanne.

Sponsor520

Tämän lisäksi Kasper syöttää Mikolle myös poikkeuksellisesti juoman kanssa ”särvintä”, nimittäin koti-ikävässä ostettu thaimaalaista Eurokakkua. Spoiler-alert: pakkauksen tarjoiluehdotus on turhan optimistinen.

Eurocake520

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso – ja koska sentään on pääsiäinen jaksossa kuullaan pitkän ajan jälkeen myös Kasperin klassinen pääsiäisbiisi. Jonkunhan on nimittäin soitettava sitäkin. Ja koska radio-asemat eivät vielä ole tarttunut siihen niin sekin täytyy näköjään tehdä itse.

Kasperin ja Mikon podcast. Yhtä juhlaa joka viikko.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , ,