Kasperin ja Mikon podcast vintillä: ”Harrastavatko kultaiset noutajat symboliikkaa?”

KasperMkkoVintti520

Tänään on juhlapäivä, koska uusi jakso Suomen suositunta podcastia on taas ulkona. Tällä kertaa nauhoitukset tapahtuivat vintillä, jossa lämmityksen puute korvattiin ”kuumilla puheenaiheilla”. Kuuntele jakso puhelimesi podcast-apin kautta, tai suoraan tästä:

Mitkä sitten olivat nämä kuumat puheenaiheet? No, Kasper on tutustunut Ristomatti Ratian uuteen arkkumallistoon. Ja Mikko on katsonut Astraali-TV:tä. Sen lisäksi Kasper paljastaa miksi suomi on maailman rumin kieli graafikon näkökulmasta.

Koivunmahla

”Mahlaa vintillä” taas saattaa ehkä kuulostaa kaikkien aikojen sanamuunnokselta, mutta on todellisuudessa vain tapa kertoa että tämän viikon juomana on koivunmahla. Sen maku on (spoiler alert!) hyvin vieno.
(Haluaisitko muuten sinä taustalla näkyvät vialliset urut johonkin outoon hankkeeseesi? Niihin tulee valot, muttei ääntä. Meilaa silloin contact@kasperstromman.com)

Freska520

Entäs miksi Suomen suosituimmat podcastaajat edes olivat vintillä? No tietenkin siksi että siivousyritys Freska hääräsi sillä aikaa alakerran asunnossa, ja silloin ei sovi olla tiellä. Koodilla ”kasperjamikko” sinäkin voit nyt saada –50% ensimmäisestä siivouskerrasta kun tilaat säännöllisen siivouksen.

Kasperin ja Mikon podcast. Siihen on syynsä että se on Suomen suosituin.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, ja ilmestyy joka torstai.

 


0 Shares
Tagged , , , ,