Kasper Diem: Perussuomalaiset haluavat tästä lähtien rankaista ulkomaalaisia seksuaalirikosten tekijöitä vakavalla varoituksella

Perussuomalainen1

Kasper Diem / Helsinki

Poliittinen puolue perussuomalaiset on tänään Kasper Diem -blogin saamien tietojen mukaan tehnyt täyskäännöksen politikassaan. Varsinkin puhuttaessa ulkomaalaisten tekemistä seksuaalirikoksista puoluella on tullut ns. eri ääni kelloon puolueen pikkujoulujen jälkeen.

Kasper Diem -blogin tavoittama nimettömänä pysyttelevä puolueen edustaja varmistaa asian.

”Tämä pitää paikkansa. Aikaisemminhan vaadimme ”munia pois” seksuaalirikosten tekijöiltä, mutta olemme nyt ymmärtäneet että pojat ovat poikia. Vakava varoitus riittää tästä lähtien.”

Huonovointisen näköinen perussuomalaisten puhehenkilö oksentaa kaaressa.

”Olen pahoillani, tulen suoraan pikkujouluista. Odottakaa kun pyyhin perussuomalaisella kravatillani suunpielet. Noin. Missä olinkaan?”

Puolueen edustaja nielaisee hieman sappinestettä.

”Niin, ja haluaisin vielä sanoa että jos tekee mieli pikkaisen kuristaa samalla kun seksuaalisesti häiriköi, niin se on myös ookoo. Emmehän voi vaatia muilta muuta käytöstä kun itseltämme. Sehän olisi tekopyhää.”

Yhä huonovointisemman oloinen perussuomalaisten edustaja ryhdistäytyy hetkeksi.

”Lisäksi täytyy muistaa että seksuaaliset lähentelyt ovat ookoo kunhan sen tekee päihteen alaisena eikä ns. muista mitään seuraavana päivänä. Niin me teemme.”

Nimetömänä pysyttelevä perussuomalainen lähde tekee ns. sateenkaarihaukotuksen.

”No niin, täytyypi tästä lopetella, ambulanssi on jo pihassa ja vatsahuuhtelu odottaa. Moikka.”


1 Shares
Tagged , , ,