Vuoden graafikko 2013, vuoden bloggaaja 2016, vuoden positiivisin helsinkiläinen 2017?

positiivinen

Kuten monet vakituiset lukijamme saattavat tietää, Kasper Diem -blogin perustaja Kasper Strömman valittiin vuoden graafikoksi vuonna 2013. Tämä oli onnellinen päivä. Melkein yhtä onnellinen kun silloin kun Kasper Diem valittiin vuoden blogiksi kolme vuotta myöhemmin. Mutta selvää on kuitenkin että meidän ”kasperdiemiläisten” hyvinvointi on vahvasti kytköksissä tämäntyyppisiin huomionosoituksiin.

Siksi onkin nyt kyynel silmäkulmassa kun voimme ilmoittaa että Kasper Diem -blogin perustaja, Kasper Strömman on tänä vuonna ehdolla vuoden positiivisimmaksi helsinkiläiseksi. Mikään ei tietenkään tee meitä onnellisimmiksi. Niisk. Niin hieno kunnianosoitus.

Koska tietenkin jo itse nimitys on suuri kunnia. Sillä mietitäänpä: jos ehdokkaita on neljä, ja Helsingissä taas asuu 639 222 ihmistä niin se tarkoittaa sitä että jo nyt on selvää että kaupungissa asuu 639 218 ihmistä jotka ovat ”tosi negiksiä” verrattuna vuoden graafikkoon 2013. Järkyttävä määrä. Mutta niin se vain on.

Vuoden positiivisemmasta helsinkiläisestä äänestetään joka tapauksessa tästä. Meille täällä Kasper Diem -blogissa olisi luonnollisesti hyvin tärkeää että ääni lankeaisi juuri meille. Tai jollekin muista ehdokkaista, jotka ovat tietenkin myöskin varmasti ansainneet voittaa.

Mutta ollaanpa rehellisiä, mieluiten kannattaa tietenkin äänestää meitä. Koska kuka muu muka osaisi arvostaa titteliä yhtä paljon?

Ei kukaan.


0 Shares
Tagged , ,