Kasper Diem: Nokia tuo takaisin myös kumipamppunsa uutena versiona

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Nostalgikot ovat viime päivinä kohisseet siitä miten Nokia tuo markkinoille klassisen 3310-mallinsa uudistettuna versiona. Kyseessä on päivitetty versio klassisesta 1990-luvun mallista, ja ainakin ennakkohypen perusteella näyttäisi siltä että tästä retropuhelimesta tulee menestys.

Kasper Diem -blogin saamien tieojen mukaan tämä on kuitenkin vasta alkua. 3310-mallin vastaanotosta rohkaistuneina Nokia tuo nimittäin myös lähiviikkoina takaisin markkinoille ikonisen kumipamppunsa.

Kyseessä ei puhelimen lailla tälläkään kertaa ole täysin sama tuote kun aiemmin, vaan päivitetty versio. Uuteen pamppuun on nyt lisätty mm. kamera. Lisäksi siihen on tuntemattomasta syystä lisätty Android-käyttöjärjestelmä.

annonssi29

Kasper Diem -blogin saamien tietojen mukaan uusi pamppu ei ole tullut korvaamaan nykyajan high-end-pamppuja, vaan sen tarkoitus on toimia lähinnä varapamppuna. Päinvastoin kuin nykypamput uusvanha pamppu pysyy kuitenkin valmiustilassa jopa kuukauden, kun tämän päivän pampun valmiustila on tyypillisimmillään vuorokausi – jos sitäkään.

Nykypäivää on myös se että uusi kumipamppu toimii myös tosi lyhyenä, kumisena selfiesauvana.

Saatavuudesta ei ole vielä tietpa, mutta sen sijaan nykyinen vihapuheen kultakausi antaa hyvää syytä olettaa että klassinen mainoslause ”missä ei sana auta siellä tarvitaan Nokian kumipamppua” otettaneen käyttöön.


0 Shares
Tagged , ,