Kolme huolestuttavaa matkamuistoa Kanariansaarilta

Joskus me täällä Kasper Diem -blogissa käymme lomalla. Silloin kävelemme rantabulevardeja pitkin ja piipahdamme rihkamakaupoissa. Tässä kolme huolestuttavinta matkamuistoa mitä pystyimme tällä kertaa löytämään.

Souvenir2

3. Emme kuitenkaan ole tulleet lomalle tuomitsemaan, ja siksi hyväksymme tämän ”kulliavaajan” täysin. Hei, mikä ettei, jos se on sinun juttusi. Ja koska korkkiruuvikin on tarpeen, niin kai sekin on sitten pitänyt integroida tähän esineeseen. Mutta miksi se nousee ”tyvestä” tuolla tavalla? Se kyllä pikkaisen huolestuttaa.

Essu

2. Myöskin, jos välttämättä haluat ensi kesänä grillailla ”kulliessu” päällä, se ei todellakaan ole meille ongelma. Mitä vielä, pyydä naapuritkin kylään! Edes essun arvelluttava anatomia ei häiritse. Mutta miksi toinen superkiiltävistä nänneistä on irtoamassa? Sille tarttisi kyllä tehdä jotain.

AhhUmm

1. Ensimmäisen palkinnon vei kuitenkin tällä kertaa tämä Ale Hopista (paikallinen Flying Tiger) löytynyt kynäteline. Kuka on ikinä tarvinnut ”telinettä” kynälleen? Ja jos tarvitsee, voisiko se olla vähemmän keskiaikainen?

Onneksi olkoon joka tapauksessa ensimmäisen sijan johdosta!


0 Shares
Tagged , , ,