Vuoden graafikon 2013 julistekauppa avattu

Hyviä uutisia graafisen suunnittelun/julisteiden ystäville!

Vuoden graafikko 2013 ja vuoden bloggaaja 2016 Kasper Strömman on vihdoinkin avannut oman julistekauppansa nettiin. Tämä tulee kuin taivaanlahjana kaikille niille jotka ovat kysyneet ”milloin vuoden graafikko 2013 avaa oman julistekauppansa nettiin”, mutta ei se ole hullumpi niillekään joille ajatus ei ole ikinä käväissyt mielessä. Kaupan löydät täältä.

kasperpostershop520

Nyt alkuvaiheessa kaupassa on neljä mainiota julistetta, mutta tämä määrä tulee kasvamaan ensi vuoden puolella. Mutta ei ole muuten hullumpia nämä neljä ensimmäistäkään.

keepcalm520

1. Keep Calm and Carry on Designing
Kyllä, ehdit jo kyllästyä siihen alkuperäiseen Keep Calm -julisteeseen. Mutta sitten tulee tämä ja vie homman taas uudelle tasolle. Vau. Jos olet ihminen joka arvostaa rauhallisuutta ja designia, tämä juliste on luonnollinen valintasi.
Hanki se tästä.

watchlikenobody520

2. Watch Like Nobody is Dancing
Oletko tarkkaileva luonne joka tykkää seurata mitä ympärilläsi tapahtuu? Silloin rakastat todennäköisesti tätä pahaa poikaa. Miksi tanssia niin kuin kukaan ei katso, kun voit kerran katsoa niinkuin kukaan ei tanssi.
Hanki se tästä.

daretoresist520

D.A.R.E to “Resist” Sarcasm
Jos on yksi asia johon me täällä Kasper Diem -blogissa olemme tässä vaiheessa kyllästyneitä niin sen on oltava sarkasmi. Vai olemmeko? Ota siitä nyt sitten selvää. Mutta julisteen voit joka tapauksessa hankkia tästä.

wheatismurder520

Wheat is Murder
Vehnällä on ollut liian hallitseva asema yhteiskunnassamme liian kauan, ja nyt on aika nousta kapinaan. Näytä kenen joukoissa seisot, tee se tällä julisteella.
Osta se tästä.

Vau, olipa hyviä julisteita – eipä tainnut tulla se vuoden graafikkous turhan takia!

The Kasper Stromman Poster Store


0 Shares
Tagged , , ,