Olin graafinen suunnittelija

Iusedtobe

Tänään alkaa Aalto-yliopiston neljän päivän graafisen suunnittelun suurtapahtuma I Used to Be a Graphic Designer. Luvassa on niin kuvitusseminaaria, näyttelyä, myyntitapahtumaa, lasten työpajaa sekä tietenkin brunssi. Koko ohjelma nähtävissä täällä.

Thursday

Entäs mikä on tapahtuman kohokohta? Sen on oltava tänään torstaina kun vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman vetää paneelikeskustelua siitä miltä näyttää graafisen suunnittelun tulevaisuus. Tai niinkuin ohjelmassa lukee, Who will be the Graphic Designer of Tomorrow?

Keskustelemassa ovat Johannes Ekholm, Marjatta Itkonen, Linda Linko sekä Stefan Lindfors joten keskustelun taso tulee olemaan kova. Näiden jos joidenkin se nimittäin pitäisi tietää.

Tapahtuma on Helsingin Teurastamon Kellohallissa tänään kello 15–17 ja tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Lisätietoja: springsteam.aalto.fi


0 Shares
Tagged , , , ,