Kuukauden kirje: Tekken Antologia

TekkenAntologia

Kasper Diem -blogin kuukauden kirje on tällä kertaa iso, tarpeeksi painava ja pakattu ruskeaan laatikkoon. Se onkin ehkä yksi luottamusta herättävimmistä kirjelähetyksistä mitä olemme tähän asti vastaanottaneet.

TekkenBoksi2

Kyseessä onkin ei enempää tai vähempää kuin Juho Hännisen tähänastinen elämäntyö, seitsemänosainen kokoelma vuosina 2012–2016 julkaistuja Tekken-pienlehtiäZinejen ystävänä tämä ilahduttaa meitä täällä Kasper Diem -blogissa. On hienoa että joku vielä printtaa asoita paperille.

KuinkaHerasivat

Laatikon takakannen tekstin mukaan tekijä on päättänyt tehdä lehteä kolme vuotta täyspäiväisesti ”ammattikoulun sijaan”, ja siksi lehtien julkaisulla on selvä alku- ja loppupäivämäärä. Kyllä. Pidämme Tekken-zinestä koko ajan enemmän ja enemmän.

ANgry birds

Sisältö taas on mukavan polveilevaa. On pieni essee Volvo Markkasesta. On raportti yhdellä jalalla seisomisen Suomenennätysyritykestä. Tarina hankalasta kämppiksestä Sanchosta. Vesivessan historia. ”Kaiken maailman ituhipit ja kesämökki-intoilijat voi selittää mitä vaan vaihtoehtoisten wc:den ekologisuudesta tai luonnonmukaisuudesta mut vi**u vesivessa se vaan rulettaa!”

Kelapeli

Saatekirjeessä tekijä suosittelee erityisesti lehden numero #6 Kela-peliä, mutta siihen emme vielä tutustuneet. Näyttää kuitenkin tarpeeksi kunnianhimoiselta, niin kuin koko paketti muutenkin.

Soitelkaatytot

Loppuarvostelu: Kyllä. Pidimme tähän mennessä jokaisesta lukemastamme jutusta, mutta toisaalta paketissa on yhteensä 420 sivua, joten kaikkeen emme vielä tutustuneet. Tästä riittää kuitenkin juttua ainakin pääsiäiseen saakka.
Arvosana: 5/5. Vahva suositus tee-se-itse-kulttuurin ystäville.

Tekken Antologian voi hankkia esimerkiksi täältä.

Haluatko sinä välttämättä lähettää jotain Kasper Diem -blogiin? Tee se silloin osoitteeseen Castreninkatu 8, 00530 Helsinki.


0 Shares
Tagged , , , ,