Lumihiutalekilpailun oikea voittaja selvisi

Lukijat!

Pari päivää sitten me täällä Kasper Diem -blogissa kerroimme olevamme pettyneitä siihen ettei kukaan ollut osallistunut lumihiutalekilpailuumme, ja siksi annoimme palkinnon vuoden vauvalle. Se nyt oli hieman hätiköityä.

Koska tietenkin kilpailuvastauksia oli tullut. Olimme vain möhlineet sähköpostiliikenteemme mistä olemme luonnollisesti pahoillamme. Onneksi asia on kuitenkin nyt kunnossa ja voimme esitellä ehdotukset.

EvilStoo520

6. Aino Lipsanen: Evil Stöö -hiutale
”Star Wars-lumihiutaleet on NIIN so last season. Kalliossa katu-uskottavuutta lisää ikkunaan kiinnitettävät Eevil Stöö-lumihiutaleet. #swag”

Tämä on ensiluokkainen hiutale, siitä ei ole epäilystäkään. Se on myös ankkuroitu vankasti populaarikulttuuriin mikä ilahduttaa meitä täällä Kasper Diem -blogissa. Ja sopiihan se hyvin näin Iso vauva Jeesuksen syntymäpäivänä. Valitetettavasti se ei kuitenkaan tällä kertaa yltänyt palkintosijalle. Parempi onni ensi kerralla!

Disneyhiutale520

5. Hanna Mäntynen: Disney-hiutale
”Blogisi on kiistatta miesten suosima, eikä ihmekään, koska Vuoden graafikkona (2013) olet mitä parhain esikuva ja samaistumiskohde kelle miehelle tahansa.

Miesmäisenä naisena, jolla porakone pysyy kädessä paremmin kuin samppanjavispilä, rohkenen kuitenkin lähettää kuvan Disney-hiutaleestani, jonka leikkasin paksusta paperista isoilla saksilla ja rakennushommissa ryhmyyntyneillä käsilläni (portaat kestopuusta, kuva ohessa).

Hiutale ilmentää amerikkalaista unelmaa siitä, että kaikki on muhkeaa ja että sitä on paljon enemmän kuin meillä rimpuloilla ja piheillä eurooppalaisilla. Siinä kiteytyy myös mainio amerikkalainen team-spirit ja iloinen ralli “Money makes the world (Disney-world) go round“, jossa yhdistyvät parhaat amer. ja eur. viihdeperinteet (musikaali ja kabaree). ”

disenyhiutale520_2

Jos kyseessä olisi ollut rappujenrakennuskisa palkinto olisi ilman muuta mennyt Hannalle, meinaan katsokaa nyt näitä. Näitä voi nimittäin kutsua rappusiksi. Vankkaa tekoa. Hiutale sen sijaan ei tällä kertaa yltänyt palkintopallille. Mutta parempi onni ensi kerralla!

AnttiJanhunen520

4. Antti Janhunen: [Ei nimeä]
Me täällä Kasper Diem -blogissa pidämme ehdottomasti siitä miten tällä kilpailuehdotuksella ei ole nimeä ja että se on lähetetty ilman saatekirjettä. Miehekästä menoa. Ja tietenkin että kuva on epätarkka ja ylivalottunut. Mutta valitettavasti ensimmäinen palkinto ei tällä kertaa osunut kohdalle juuri tällä ehdotuksella. Parempi onni ensi kerralla!

Vuodenvauvahiutale520

3. Johanna Panula: Vuoden vauva -lumihiutale
Näemme mitä teit siinä, Johanna. Yhdennäköisyys on hämmästyttävä ja saksityöskentely ensiluokkaista. Mikä tahansa kilpailun top kolmesta olisi itse asiassa voinut voittaa, mutta tällä kertaa tämä hiutale veti lyhyemmän korren. Vuoden vauva lähettää kuitenkin terveisiä ja kertoo olevansa otettu!

AnastasiaKoivuharju520

2. Anastasia Koivuharju: [Ei nimeä]
Wow. Tämäkin on taidokasta saksityöskentelyä. Todella taidokasta. Kisa meni äärimmäisen tiukoille ja valitettavasti tämä balleriina ylsi vain toiselle sijalle, mutta lohdutukseksi täytyy sanoa että näillä skillseillä Anastasia voisi hyvin rikastua ensi jouluna jos rupeaisi tehtailemaan näitä isommassa skaalassa ja kaupata joulumyyjäisissä. Olemme todella vaikuttuneita.

TarjaOllas520

1. Tarja Ollas: Roskatähti
”Tänä aamuna satoi hyytävää, vaakasuoraa tihkua. Sontsalta meni nivelet nurin, kun yritin epätoivoisesti suojautua jokasuuntaisessa tuulessa. Hissin peilin eteen törähti sen näköinen tukkapehko, että harakampaa olisi alkanut munituttaa. Mitä ihminen voi tällaisen päivän jälkeen muuta, kuin syödä kiiltävästä paperista suklaata ja askarrella roskista tähtiä?”

Tämä tähti on siis tehty suklaalevyn foliokääreestä? Kyllä. Vain kyllä. Koska sen lisäksi että pidämme kierrätysaspektista sehän on taidokkaasti askarreltu. Onneksi olkoon, ensimmäinen palkinto on tällä roskatähdellä ansaittu!

Kilpailua sponsoroi Fiskars Classic -sakset.


285 Shares
Tagged , , , ,