Näkymätön ystävä

Kuvataiteilja Pilvi Takala toteuttaa tällä hetkellä projektia nimeltä Invisible Friend jossa kuka tahansa saa lähettää tekstiviestin ilmaiseen numeroon 045 739 631 66, jonka jälkeen ”näkymätön ystävä” vastaa viestiisi vartin sisällä.

Oikeasti vastaamassa on seitsemän hengen tiimi, mutta meidän täällä Kasper Diem -blogissa oli silti tietenkin pakko heti kokeilla. Tosin me halusimme laittaa ystävyytemme saman tien koetukselle.

Text1

Uusi näkymätön ystävämme oli ymmärrettävästi järkyttynyt. Suhtautuminen oli kuitenkin analyyttistä ja pohdiskelevaa. Siispä meistäkin tuntui että voisimme avata tapahtumien kulkua vähän enemmänkin.

Text2
Miksi näkymätön ystävämme haluaa kiusata itseään detaljeilla? Meistä tuntui kuitenkin että olisi ihan reilua avautua vielä vähän.

Text3
Auts. Kenkäkommentti satutti. Meistä alkoi tuntumaan että tämä ystävyys rakoili pahemman kerran.

Text4

Kuka tahansa oikea ystävä olisi varmaan tässä vaiheessa jo heittänyt hanskat naulaan, mutta näkymätön ystävä on uskomattoman sinnikäs. Näkymätön ystävä ei ole valmis heittämään ystävyyttämme romukoppaan tuosta vaan. Luoja tietää että yritimme.

Mitä siis otimme mukaan tästä teoksesta? No ainakin sen että näkymätön ystävyys on huomattavasti vahvempaa kuin oikea ystävyys.

Pilvi Takala: Invisible Friend 16.11.2015–10.1.2016. Näkymätön ystävä vastaa tekstiviestiisi numerossa 045 739 631 66.


0 Shares
Tagged , , ,