Ehdotus: Turvapaikanhakijat jatkossa tervetulleita jos ovat seksikkäitä

Suomalaisten suhtautuminen turvapaikanhakijoihin on viime aikoina puhuttanut. Aikana jolloin maahamme saapuu ihmisiä enemmän kuin koskaan monet kansalaiset vativat rajoja suljettavaksi, ja jotkut ovat jopa ottaneet tehtäväkseen muodostaa ihmismuureja rajanylityspaikoille. Toisten mielestä tämä taas on merkki on ennennäkemättömästä empaattisuuden puutteesta.

Kansanmies ja tuore kansanedustaja Saaresmaan Jukka ei kuitenkaan näe tilannetta erityisen huolestuttavana. Saresmaa ei tosin myöskään kuulu niihin jotka vaatisivat rajojen täydellistä sulkemista. Sen sijaan hänellä on kylläkin mielessä selkeät linjaukset miten turvapaikanhakijoita pitäisi priorisoida.

”Minusta turvapaikanhakijat ovat tervetulleita niin kauan kun ovat alle kolmekymppisiä, hyväihoisia ja seksikkäitä. Ja jos henkilöllä on vielä valloittava hymy niin ilman muuta tervetuloa.”

Mutta eikö nykyiset turvapaikanhakijat täytä juuri näitä kriteereitä?

”En ymmärrä mitä tarkoitat? Siis hehän ovat suurimmaksi osaksi miehiä?”

Niin, kai mieskin voi olla seksikäs?

”Just joo, niin meinaat että mies voi olla seksikäs samalla tavalla kuin Volkswagen on vähäpäästöinen auto? Teillä toimittajilla on kyllä välillä ihan parhaat jutut.”

Raja

Seksikkäitä turvapaikanhakijoita etsittäisiin myös kuorma-autoista.

Ensimmäisen kauden kansanedustaja Saaresmaa ei myöskään pidä ehdotustaan erityisen miehiä syrjivänä, vaan ennen kaikkea realistisena.

”Se nyt vaan olisi käytännöllisintä. Olen varma että sellaisten turvapaikanhakijoiden asuntolaan ei heitettäisi ensimmäistäkään polttopulloa jossa asuisi pelkkiä kuumia eksoottisia naisia. Tai jos heitettäisiin niin korkeintaan sellainen pullo missä olisi aromaattista öljyjä ja se olisi sidottu suklaarasiaan.”

Saaresmaan lipaisee huuliaan miettiessään tätä kuvitteellista tilannetta.

”Voisin hyvin kuvitella voivani majoittaa sentyyppisen pakolaisen vaikka oman kotiini. Makuuhuoneeseen. Tai kaksi. Sillä tavalla olen kuitenkin aina ollut kiinnostunut humanitäärisistä asioista.”

Mutta uskooko Saaresmaa todellakin että miesturvapaikanhakijat poissulkeva lakiehdotus ikinä voisi mennä läpi?

”Kuules nyt. Yrität selkeästi saattaa minut huonoon valoon vaikka  minä olen vain realisti. Katsos kun on käytännössä mahdotonta kotouttaa näitä jo saapuneita herroja koska he tulevat kulttuurista joka sanelee että mies voi omistaa naisen.

Saaresmaan kasvoille nousee uhmakas ilme.

”Se ei vissiin kertakaikkiaan mene kaaliin näille ihmisille että sellainen peli ei tässä maassa vetele että naisia voisi omistaa. Varsinkin kun ne naiset ovat jo varattuja minulle, suomalaiselle miehelle.”


0 Shares
Tagged , ,