Oletko jo kokeillut tämän juhannuksen menestysreseptiä?

MidsommaryoghurtLITEN

Grillaaminen on vanhastaan suosittu kesäinen ruokien valmistustapa, mutta on korkea aika että joku sanoo ääneen sen minkä kaikki ajattelemme: se on loppujen lopuksi uskomattoman hölmö tapa valmistaa ruokaa. Jokainenhan tietää nimittäin sisimmissän että grillaamisessa on pohjimmiltaan vain kyse hitaasta ja tehottomasta ruoan lämmittämisestä missä mies saa olla tekemisissä äärimmäisen kuumuden kanssa sillä verukkeella että muka kokkaa.

Ei, tänä juhannuksena syömme ruokaa joka on oikeasti hyvää – jogurttia myslillä. Tiedämme tietenkin heti mitä aiot sanoa: syöt jogurttia myslillä joka aamu. Mutta siinä tapauksessahan kuulet itse miten pistämätön ruokalaji se on: siihen ei kyllästy vaikka sitä söisi joka päivä.

Kasper Diem -blogi tarjoaa siksi tämän juhannuksen menestysreseptein. Jos olet herkkusuu korvaat tietenkin myslin granolalla ja lisäät tuoreita marjoja, mutta oikeastaan sitä ei tarvita. Jogurtti myslillä on hyvää sellaisenaan.

Ja huomaatteehan että kutsumalla jogurttia ”juhannusjogurtiksi” siitä tulee heti 20 prosenttia herkullisempaa? Menetelmä joka toimii monessa reseptissä.

Tarvitset näitä:

jugurtti
mysli

Valmistusaika 1–5 minuuttia. Kaada jogurtti kulhoon. Lisää mysliä maun mukaan. Valmis.


0 Shares
Tagged , , , , ,