Kolme seksikkäintä tuotetta kaupoissa juuri nyt

Vähän aikaa sitten me täällä Kasper Diem -blogissa listasimme kolme kaikkien aikojen seksikkäintä makeismainosta. Saimme niistä paljon iloa, mutta täytyy muistaa ne oli syntynyt paljon viattomampaan maailmanaikaan, jolloin kaikkeen ei automaattisesti luettu lisämerkitystä.

Mutta miltä maailma sitten näyttää tänä päivänä? Tässä kolme Kasper Diem -blogin tämän hetken lempituotetta.

SiniMinimela

1. Sini Minimela 30 cm
Tirsk. Ei ole ihme että nuorisolla syntyy miehen anatomiasta täysin epärealistinen kuva kun ”minimelankin” täytyy olla kolmekymmentä senttiä pitkä, am I right folks?

Mitä sanoitkaan? Tämä ei ole sinusta ollenkaan hauskaa? Yritätkö sanoa ettei edes tuotteen käyttöohjeessa mainittu lause ”minimela tulee huuhdella ennen käyttöönottoa, käytön välillä ja aina käytön jälkeen” herätä sinussa minkäänlaista reaktiota? Siinä tapauksessa, ystäväni, olet hirviö.

JaykkaHunaja

3. Metsämiehen JÄYKKÄ suomalainen hunaja
Tämän kotimaisen hunajan slogani ”enemmän suuhun, vähemmän rinnuksille” menee kuitenkin jo heti vähän liian pitkälle. Eww. Jättäkää nyt hunajaihmiseet jotain myös mielikuvituksen varaan, ei tämän ollut tarkoitus olla mikään pikkutuhmuuden SM-kisa. Eikö kukista ja mehiläisistä muka olisi saanut jotain vähemmän ronskia aikaiseksi?

Luomumaito

3. Valion luomumaito
Valion luomumaito taas ei ehkä itsessään ole mikään erikoinen tuote, mutta kyljen runo on kutkuttavan sensuelli:

Kun itseäni en yöstä erottanut,
jo tunsin sinut minussa.
Nyt kun aamu ympäröi meidät
varjelen sinua, valoa varjossani.

Olemmeko se vain me, vai kertooko tämä runo parruttamisesta? Oli miten oli Valion luomumaito ansaitsee tästä hyvästä kunniamaininnan, ja on siksi Kasper Diem -blogin kuukauden tuote.

Onneksi olkoon Valio!


0 Shares
Tagged , , ,