Kaikkien aikojen seksikkäimmät makeismainokset top 3

Veljestenmalli

1. Veljesten mälli
”Lapset! Tulkaa äkkiä katsomaan miten ison mällin isoäiti on tuonut Keski-Suomesta saakka.” 1950-luvulla karkkipäivät olivat selvästi paljon viihdyttävämpiä kuin nykyään.

000Tupla

2. Tupla
Tuplan mainonta taas ei 1980-luvulla ollut niinkään vihjailevaa kuin suoraa toimintaa. Siitä on todisteena klassikkosloganit ”minkään turhan patukan takia ei tämmöistä reissua tekisikään” ja ”taitaa tyttö tietää että seinän takana olisi patukkaa tarjolla”.

Leopold_21

3. Leijona-pastillit
Kaikkein aistillisinta makeismainonta oli kuitenkin selkeästi 1970-luvulla, mistä meillä on muistona Leijona-pastillien himokas kampanja. Maininnanarvoista on myös että samassa kampanjassa esiintyi lisäksi naarasleijona nimeltään Leonora sanoin ”Mä olen ylpeä mun miehestäni”.

Makeismainonta. Niin paljon hauskempaa ennen vanhaan.


0 Shares
Tagged , ,