Vuoden graafikko 2013: ”Olen suunnitellut logon”

VimmaBlog

Päinvastoin kuin luulisi Kasper Diem -blogin perustaja Kasper Strömman ei suinkaan vietä päiviään pelkästään liimailemalla lappuja leikkipuistoihin, vaan tekee myös oikeita töitä. Miksi? Vuoden graafikkous (2013) velvoittaa.

Tänään esittelyssä onkin vaatemerkki Vimmalle suunniteltu logo. Vuoden graafikkoa (2013) haastatteli Vimman oma Mimmi Pentikäinen.

Vimmaa suunnitellessani…
Koin eläväni oikeasti ensimmäistä kertaa elämässäni.

Kasperin viiva on…
Herkkä. Miehekäs. Myskintuoksuinen. Sensuelli.

Juuri nyt…
… viimeistelen ensi keväänä lähetettävää arkkitehtuuriohjelmaa jossa olen juontajana.

Vimman logo sai inspiraation…
Halusin tehdä logon joka voisi myös toimia kuosina, siksi elementtimäinen muoto jota voisi kuvitella toistavansa kuviona. Muotokielessä halusin myös viitata siksak-ompeleeseen tai tekstiilisaksiin jotka tekevät sen näköistä reunaa.

Vapaus…
Pyöräily ilman kypärää.

Inspiroidun…
Internetistä.

KasperSelfieSvartvit

Peppi Pitkätossu…
Mielenvikainen. Aikoinaan lapsen huono käytös on varmasti ollut radikaalia ja virkistävää, mutta nyt tuntuu että se on viimeinen hahmo minkä haluaisi kenenkään esikuvaksi.

Helsinki…
Tiesitkö että Engel on suunnitellut Helsingin kadut ”itsepuhdistuviksi”, mikä tarkoittaa että niihin aina tuulee mereltä? Tämä selittää paljon.

Streetstyle…
…toimii parhaiten tarkasti seulottuna netissä. Nyt kun Hel Looks on tauolla ei tosin ole enää mitään keinoa tietää millaisia kadun ihmisten pitäisi olla.

Elämän esikuvia…
Vimman neuvokkaat suunnittelijat.

Elämäni käännekohta…
Kun löysin cashewpähkinät.

Vimman vaatteisiin voit tutustua täällä.


0 Shares
Tagged , , , , ,