Olen nuori ja tarvitsen rahat -T-paita + ilmainen toimitus kaikille The Kasper Stromman Design Outletin tuotteille 4.2. saakka

Hyviä uutisia muodin ystäville!

Olemme tänään lisänneet The Kasper Stromman Design Outletiin peräti kolme (3) uutta paitaa. Ja nyt puhumme todellisista jokaiselle jotakin -tuotteista. Vai mitä sanotte näistä:

ImYoungTee

I’m Young and I Need the Money
Mehän kaikki olemme olleet tässä tilanteessa, vai mitä? Olet nuori, tarvitset rahat, ja sitten jos kuvat ilmestyvät myöhemmin nettiin sille ei sitten kertakaikkiaan voi mitään. Mutta ainakin tämän paidan avulla kaikki ovat perillä tilanteesta alusta alkaen. Hienoa!

Saatavana naisten ja miesten mallina, ja kaikkein parasta? Hinta. Vain 25 euroa!

MiddleAgedTee

I’m Middle-aged and I Need the Money
No mutta entäs jos oletkin jo ylittänyt jonkinnäköisen maagisen ikärajan, mutta silti tarvitsee joskus vähän hustlata että saa rahat vuokraan? Älä huoli, olemme kaikki olleet siellä joskus. Mutta tämän paidan avulla saat muutkin ymmärtämään ettei tietty finansiaalinen tilanne katso ikää. Onneksi.

Ja mitä parasta, tämäkin paita on saatavilla sekä miesten että naisten mallina, eikä myöskään maksa kuin 25 euroa. Maagisen halpaa!

ImOldTee

I’m Old and I Need the Money
Mutta entäs jos oletkin jo vähän iäkkäämpi mutta tarvitset silti vähän rahallista liikkumavaraa? Ei hätää – sinun  onneksesi vanhukset saavat tehdä mitä haluavat. Miksi? Sille ei ole selitystä, näin nyt vaan on. Ja tätähän kannattaa sitten ehdottomasti juhlia T-paidalla, varsinkin jos sitä on saatavana sekä naisten että miesten mallina niinkuin tätä paitaa. Ja etenkin jos se on näin halpa – vain 25 euroa. Käsittämätöntä.

Mutta kaikkein parasta tässä on se että kaikki paidat ovat tilattavissa toimituskuluitta ensi tiistaihin 4.2. saakka kunhan muistat mainita koodin CUPID tilattaessa.

Kasper, sinä niin aina hemmottelet meitä.

The Kasper Stromman Design Outlet


0 Shares
Tagged ,