Asu vapaa -näyttely top 5

Annantalo on lasten ja nuorten taidekeskus Helsingissä jossa tällä hetkellä on meneillään Asu vapaa -kevätnäyttely. Kasper Diem -blogin taideasiantuntijaraati on luonnollisesti käynyt tutustumassa – tässä kriitikon valinta, eli Kasper Diem -blogin top 5 suosikkia.

Luotaitseesipieni

5. Luota itseesi
Ensinnäkin, joudumme pahoittelemaan että teosluettelo oli sen verran puutteellinen tai piilossa ettemme pysty nimeämään taiteilijoita, mutta tekijät – tiedätte ketä olette. Luottotiikeri puhutteli asiantuntijoitamme myönteisellä sanomallaan. Tässä on sitä hyvää elämänhallinta-asennetta!

Fantasykenkapieni

4. Fantasykenkä
Näyttelyn teemana oli pukeutuminen ja muoti, jonka ansiosta näyttelyn aihepiiri pysyi mukavasti kasassa. Tämä Fantasykenkä puhutteli myös meitä elämänmyönteisellä asenteellaan.

Tavaratalopieni

3. Tavaratalo
Muotiteeman raameihin mahtuu tietenkin paljon muutakin kun pelkkiä vaatteita – niinkuin sisustussuunnittelua. Tässä meihin teki vaikutuksen kuvitteellisen tavaratalon sisäänostaja, joka oli onnistunut luomaan hyvän portfolion tuotemerkkejä.

AnnantaloWCpieni

2. WC
Annantalo on sitten paikka missä taide ei rajoitu pelkkään näyttelytilaan. Tässä kuva miesten käymälästä.

Vanspieni

1. Keraaminen Vans-kenkä
Kasper Diem -blogin ehdoton suosikki oli kuitenkin tämä savesta pieteetillä muotoiltu vapaa-ajan jalkine. Kiasman sisäänostajat huomio!

Näyttely on auki 26.5. asti osoitteessa Annankatu 30, Helsinki.


0 Shares
Tagged ,

Leave a Reply