Miksi kutsutaan sitä kun poddataan fleecepusakat päällä tiistaina? ”Fleecetai”

Hyviä uutisiaKasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja siinä missä Suomen suosituimmat poddaajat käyvät yleensä jossain eksoottisessa paikassa, niin tällä kertaa poddataan yksinkertaisesti fleece-pusakat päällä tiistaina. Nerokkaan yksinkertainen konsepti, jota kutsumme nimellä fleecetai.

Ookoo, toki podissa poiketaan Helsingin Ruttopuistossa, jossa tavataan eliittikuulija Antti Walker joka toimitti viikon juoman. Joka oli pahvimukeista tarjoiltava Oboy, kylmänä. Vaikka juoma itsessään ei lämmittänyt, niin huolenpito sitäkin enemmän. Myös sekoittamiseen käytettävät kultalusikat tekivät vaikutuksen.

No, toki jaksossa puhuttiin muustakin. Esimerkiksi tieteestä, taiteesta ja muista mielenkiintoisista aiheista. Ei olekaan liioiteltua väittää että jakso on paras tähän asti. Ja herkkua varsinkin äänitetyn puheen ystäville.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso – kiitos kun kuuntelet. Ja eläköön kaakao!

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy kahden viikon välein Podme-palvelussa.


0 Shares
Tagged , ,