Kasperin ja Mikon podcast pikaratikassa: ”Maailman ensimmäinen raitiovaunussa äänitetty podcast-jakso”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä kertaa kyseessä onkin varsinainen erityisjakso, koska jakso on äänitetty melkein kokonaisuudessaan uudessa pikaratikassa. Kyseessä onkin maailmanlaajuisesti uniikista kokeilusta, jota mikään podcast ei aikaisemmin ole kokeillut näin menestyksekkäästi.

Millainen sitten oli uusi pikaratikka, eli ”raide-Jokeri”? Nopea ja raitiovaunumainen. Eli ei valitettavaa, jos ei oteta huomioon kaikkia niitä henkilöautoja jotka nyt alkuvaiheessa näköjään tukkivat uusia raiteita. Perille siis päästiin, joskin hieman myöhässä aikatalusta.

Ja käytiinhän matkalla toki läpi myös mielenkiintoisia aiheita. Tiesitkö esimerkiksi että kaiken voi tehdä 30 prosenttia paremmin? Tai huonommin. Se on kuitenkin toleranssi mikä hyväksytään mukisematta. Sen lisäksi Mikko puhuu sijoitusasunnottomien ahdingosta, ja juodaan tietenkin viikon juoma. Joka oli tällä kertaa siirappimainen Snickers.

Sinä kuulet itse – kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy kahden viikon välein. Sitä kuunnellaan podme-palvelussa.


0 Shares
Tagged , , , ,