Onko tässä vuoden 2021 hittipääsiäismuna?

Pääsiäiseen kuuluu munien koristelu, oli pandemia tai ei. Mutta miksi aina tyytyä perinteisiin kuvioihin? Juuri niin, ei ole mitään syytä kangistua kaavoihin. Ja juuri siksi vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman esittelee tänä vuonna ”pääsiäismuna-19”-konseptin.

Tätä lupsakkaa munaa ei niinkään maalata, kun koristellaan neilikoilla. Miksi neilikoilla kysyt? No, tätä mausteiden rolls-royceahan on totuttu joulun aikaan työntämään appelsiineihin ja kinkkuihin, mutta ei ole mitään syytä miksi et voisi myös tökkiä niitä munaasi.

Sen lisäksi että neilikka tuo hyvää tuoksua taloon, se tekee myös suklaisesta herkustasi asteen mausteisempaa. Joka varmasti tulee kuin taivaan lahjana kaikille jokaiselle joka on pitänyt suklaan makua liian ”nössönä”.

Mitä muihin koristeisiin taas tulee, niin muista että tänä vuonna lumen alta on koiranjätösten sijaan paljastunut roppakaupalla ilmaista askartelumateriaalia käytettyjen maskien muodossa. Varsinkin yleinen sinivalkoinen malli tuo kivaa Suomi-maustetta tämän vuoden vitsamuotiin.

Pääsiäinen 2021. Ei ehkä kaikin puolin täydellinen, mutta visuaalisesti rikas.


0 Shares
Tagged , ,