Kasper ja Mikko Kampin keskuksessa: ”Biohakkeroitu podcast”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät Kampin kaukoliikenteen bussiterminaalissa. Onko jakso paras tähän asti? Päätä itse kuuntelemalla tästä:

No, mistä jaksossa sitten puhuttiin? Mikko on ainakin katsonut kotimaisia komedioita C-morella. Kun taas Kasper on tutustunut revontulientusiasteihin, jotka ovat keksineet ruveta nimeämään aurinkomyrskyjen aiheuttamia valoilmiöitä itsensä mukaan. Tämän lisäksi puhutaan sekä flunssan biohakkeroinnista että South Parkista.

Ja toki tuttuun tapaan juodaan myös viikon juoma – se taas oli tällä viikolla Brewdogin alkoholiton Raspberry Blitz. Joka sinänsä ei ollut huonoa, mutta kenties hieman laimean oloista? 3/5 pistettä.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei peräti paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,