Kasper ja Mikko kuntopaikalla: ”Uusi pakastin ei tiedä mitään meidän elämästämme”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa varsinainen erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät kuntopaikalla. Onko jakso paras tähän asti? Päätä itse kuuntelemalla tästä:

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Kasper on ainakin aloittanut uuden segmentin nimeltään ”miksei tämä ole valtakunnallinen uutinen” jossa tällä viikolla käsitellään iäkästä arkkupakastinta joka on ”sanonut sopimuksensa irti”. Mutta onko uutisessa sittenkin enemmän kun pintapuolisesti voisi luulla?

Mikko taas laittaa avoimen yliopiston psykologiantaitonsa tositoimiin, ja sekä laajentaa että avaa toksisuuden käsitettä uusilla aluevaltauksilla. Sekä käy toki myös läpi muutaman jäätävän uutisen.

Ja hei – Kasperin kirjanurkka on back. Tällä kertaa käydään läpi bisnespukeutumisen klassikko Bisnespukeutuminen vuodelta 2001. Siinä opitaan mm. että nuorekas ja urheilullinen mies voi pukeutua pomppaan, ja että tv:ssä ei saa esiintyä hiukset harottavina. Kullanarvoista tietoa.

Entä juotiinko viikon jaksossa juoma? Kyllä vain. Ja tällä viikolla se oli energiajuoman ja sitruunanmakuinen kofeiiniton e-pelijuoma Kulaus. Miksi kukaan tekisi energiajuoman jossa ei ole kofeiinia? Se jäi mysteeriksi. Sikäli juoma ei myöskään saanut huippupisteitä. Mutta kiehtova tuttavuus, kuten viikon juomat yleensä.

Sinä kuitenkin kuulet itse – ehkä paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,