Kasper ja Mikko kallionkielekkeellä: ”Lupaan tästä lähtien olla enemmän metrojunan kaltainen”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso koska ”poddaus” tapahtuu kallionkielekkeellä. Kuuntele se tästä:

Mistä tällä viikolla sitten puhuttiin? Kasperin maailmaa on ainakin ravistanut se että metrojunat pystyvät ilmeisesti kulkemaan tavallisilla rautatiekiskoilla. Ja Mikko on tutkinut kymmenottelun ja bisneksen herkkää suhdetta. Tämän lisäksi puhutaan siitä mitkä asiat pitäisi kieltää nyt kun autot saavat pysäköidä miten tahansa, kosmisen balanssin nimissä.

Tavalliseen tapaan juodaan myös viikon juoma. Ja nyt kun matkustusta ei vieläkään suositella se onkin raikas tuulahdus kaukomailta, viime vuonna Kreikasta importoitu Alfa-olut. Se maistui puistoisessa miljöössä taivaalliselle, ja saikin 5/5 pistettä.

Sinä kuulet itse: kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei peräti paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,