Kasperin ja Mikon podcast Lenininpuistossa: ”Mikkoaaltouuni”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla ”poddaillaan” Lenininpuistossa, ja jakso on ehkä paras tähän asti – kuuntele vaikka tästä:

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Kasper on ensinnäkin selvittänyt että ennen 1960-lukua kyseisessä puistossa ei ollut kuin viisi puuta. Ja sen jälkeen kun se muutettiin puistoksi se tunnettiin pitkään ”Kukkapuistona”. Wikipedia onkin aina ollut tärkeä kumppani Suomen suosituimmalle podcastille.

Mikolla taas on ”nostalgiahousut jalassa” ja käy läpi the KLF:n historian. Jonka jälkeen Kasper ylistää jälleen muusikoiden uudistautumiskykyä koronaviruksen aikana, ja pitchaa muutaman idean millä Mikkokin voisi uudistaa tavaramerkkiään. Joista yksi on erittäin toteuttamiskelpoinen ”Mikkoaaltouuni”.

Kasperin kirjanurkassa taas käydään läpi varsinainen kulttuuriaarre, Stockmannin lehdistötiedote vuodelta 1989. Mutta onko kannen herkän akvarellin taivalla itseasiassa harmaita pilviä? Historia näyttäisikin toistavan itseään.

Entäs juotiinko tämän viikon jaksossa viikon juoma? Todellakin juotiin, ja tällä viikolla se oli postmoderni Coca Cola Signature Mixers Batch No 01 Smoky Notes jonka on sekoittanut ”master mixologisti” Max Venning. Ehkä siis hieman partavahalta ja nahka-essulta tuoksahtava tuote, mutta yllättävän hyvänmakuinen sellainen. 5/5. Eli suositellaan.

Siinä kuulet itse – ehkä paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,