Kasperin ja Mikon podcast ratapihalla: ”MC Mikko P”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja sitten vielä parempia uutisia: tällä viikolla ollaan ratapihalla. Onko jakso paras tähän asti? Luultavasti, kuuntele vaikka itse:

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Tietenkin junista, ja junaharrastajista eli ferroequinologisteista. Lisäksi selvitetetään trainspotterin ja railfanin ero, sekä puhutaan Sakari K Salon Junakirjasta, joka saattaa olla lastenkirja tai sitten ei. Joka tapauksessa kiehtovaa luettavaa.

Mikko taas on jälleen syventynyt jäätäviin uutisiin, sekä selvittää mitä tapahtui niille dipper ballseille joita Kupittaan Citymarket lupasi lähettää. Vaarana nimittäin on että ne ehdittiin jo vetää markkinoilta tässä välissä. Tämän jälkeen nautiittiin normaalin tapaan viikon juoma, jonka tällä viikolla oli lähettänyt Piia Turusta.

Molempia poddaajia tosin mietitytti kirjeen kryptinen sisältö. Voiko suklaalevyä hyvällä tahdollakaan kutsua juomaksi, ja missä kohtaa banaani ilmeni? Niin monta kysymystä, mutta ehkä viikon juoma onkin elämän metafora: suuri mysteeri. Ja sellaisenaan vain hyväksyttävä.

Joka tapauksessa, huippujakso ellei peräti paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,