Kiitelty Stugor-sarja alkaa taas: ”TV-kevät on pelastettu”

Muistathan vuoden 2016 kuumimman mökkisarjan, Stugor? Hyviä uutisia – lisää jaksoja on tulossa lauantaista 30.5. lähtien.

Kuten edellisessäkin kaudessa, fokus on erilaisissa kohteissa. Niinkuin mökki joku on rakennettu oljista. Mökki itsetehdyssä saaressa. Puiden latvoihin rakennettussa mökkikylässä. Sinä kuulet itse: erilaisissa kohteissa.

Tällä kertaa reissut suuntautuvat myös pidemmälle kuin pelkästään Etelä-Suomeen, uusissa jaksoissa kun käydään sekä Lapin erämaamökissä että Pohjanmaalla. Ja Ahvenanmaan ulkosaaristossa.

Uusia osia on luvassa kahdeksan kappaletta, ja jokaisessa jaksossa tavataan niin mielenkiintoisia tutkijoita, omistajia kuin arkkitehtejakin. Ja joskus poro.

Voisikin sanoa että nyt kun mökille meneminen on tänä keväänä ollut välillä rajoitettua, Stugor tuleekin varsinaisena pelastuksena. Onhan se vapaa-ajan eskapismia parhaimmillaan, tai niinkuin sen myös voi sanoa: alkukesän TV-illat pelastettu.

Stugor sarjan uudet jaksot TV1:ssä lauantaisin 30.5.2020 alkaen kello 18.15, ja Yle Fem sunnuntaisin kello 17.25. Ja tietenkin Yle areenassa milloin tahansa, lauantaista lähtien.


0 Shares
Tagged ,