Uusi jakso Kasperin ja Mikon podcastia ilmestynyt: ”Tulikko nää selekää pesemään?”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast, eli Suomen suosituin podcast on jälleen ilmestynyt. Onko jakso mahdollisesti paras tähän asti? Päätä itse kuuntelemalla tästä:

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Kasper on ainakain joutunut miesmindfulnessin uhriksi, ja povaa sen myötä äijämainonnan toista tulemista. Kun taas Mikko raottaa savusaunaetiketin salaisuuksia. Toki jakso on muutenkin hyvin uimahallipainotteinen, onhan Kasper käynyt Raahen Vesipekassa ja avaa kokemuksiaan.

Tavalliseen tapaan juodaan myös viikon juoma, joka on tällä viikolla ajankohtaisempi kuin koskaan. Miltä maistuikaan Corona-olut? Yllättävän hyvältä. Ja ai niin, se uutinen siitä että ”38 % amerikkalaisista välttää Corona-olutta corona-viruksen takia”, ei sitten ole totta.

Joka tapauksessa huippujakso, ellei todellakin paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , ,