Kasperin ja Mikon podcast Paranormaalin tekniikan museossa: ”Itseluottamus 5/5”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast, eli Suomen suosituin podcast on taas ilmestynyt. Tällä viikolla käydään Paranormaalin tekniikan museossa ja jakso on ehkä paras tähän asti – kuuntele vaikka tästä:

Mikä on Paranormaalin tekniikan museo, kysyt? Kokeellisen elektroniikan seuran ylläpitämä väliaikainen noin kahden neliön museo, jonka mielenkiinnon kohteena on populaarikulttuurin paranormaalit laitteet.

Koska museo on kirjaimellisesti rakennettu siivouskomeroon tunnelma oli tiivis, mutta Antti Ahonen luotsasi silti meidät asiantuntevasti näyttelyobjektien läpi.

Tekeekö mieli aikamatkalle? Tämän laitteen avulla sen pitäisi onnistua. Myös kävijöiden toiveet ja haaveet otetaan museossa huomioon toisen värkin avulla.

No, mutta toki jaksossa puhuttiin muustakin. Mikko sukeltaa tuttuun tapaan dronejen maailmaan, mutta puhuu myös aineettomista lahjoista.

Kasper taas syventyy siihen ongelmaan että monella paikalla Helsingissä on sekä virallinen että kutsumanimi. Niin kuin vaikka Dianapuisto, jonka ”oikea” nimi on ilmeisesti Kolmikulmapuisto. Tästä innostuneena Kasper esitteleekin Mikolle tusinan verran paikkoja Helsingissä joiden nimet pitäisi muuttaa enemmän niiden luonteeseen sopiviksi.

Lisäksi puhutaan siitä miten ”asunnon energiatasot” voidaan nostaa bioelektroniikan avulla, sekä opitaan että Vuokko toi vaatteisiin sekä vetoketjut että painonapit, jonka lisäksi keksi että kaksi väriä voi painaa päällekkäin. Sekä itseasiassa omien sanojensa mukaan “aloitti designin” noin ylipäätänsä.

No, entäs juotiinko tämän viikon jaksossa juoma? Tottakai juotiin. Ja se ei ollut ylläolevan kuvan pullossa. Sen sijaan nautittiin päiväkotilasten suosiossa olevaa haamuvettä.

Mikä on haamuvesi, kysyt? Tilkka maitoa joka on jatkettu isolla määrällä vettä. Arvosana = 2, eli valitettavasti ei ollut aikuisten mieleen, vaikka olisikin Paranormaalin tekniikan museon intendentti niinkuin Antti.

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei todellakin peräti paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , , ,