Kasperin ja Mikon podcast Matkamessuilla: ”Olemme bloggaava perhe”

Kaupallinen yhteistyö Matkamessut

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla käydään Matkamessuilla, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Matkamessuilla palvelujaan esittelee noin tuhat matkanjärjestäjää, ja yrityksiä on lähes 90 maasta. Lisäksi Maata pitkin -messut ovat tänä vuonna osa matkamessuja.

Ilahduttavaa oli että kotimaan matkailu oli vahvasti esillä – jaksossa käydäänkin sekä #visitsalo n että #visitturku n juttusilla (tietenkin).

Lisäksi samalla lipulla pääsee Caravan-messuille jossa on esillä matkailuvaunuja ja -autoja. Puhumattakaan seikkailumatkailuautoista.

Kuka sitten käy Matkamessuilla? Kaikki matkailusta kiinnostuneet, ja sen lisäksi tietenkin matkabloggarit. Suomen suosituin podcast saikin mahdollisuuden jututtaa tunnettua Fammo matkalla -blogin Fammoa, joka on sattumalta myös sukua toiselle Suomen suosituimmasta bloggaajasta suoraan ylenevässä polvessa.

Olemme bloggaava perhe.

No, mutta toki jaksossa puhuttiin muustakin. Kasperin kirjanurkassa käsitellään muun muuassa Pauliina Tuomolan toimittamaa Voittajan tarinaa joka on julkaistu Koop Arposen Idols-voiton kunniaksi 2009. Tai ehkä 2008. Kasperin kirjanurkalla on muuten uusi jingle.

Sen lisäksi puhuttiin Kirkkonummen kuntakuvakyselytä, the Art of Trollingistä sekä tietenkin tuttuun tapaan droneista. Sekä juotiin viikon juoma.

Se oli tällä viikolla kansainvälisen tunnelman innoittamana meksikolainen hipster-limppari Jarritos, ja mauksi valikoitui guava. Arvio? Vaikka Jarritosta mainostetaankin luonnollisemmaksi kuin monta muuta virvoitusjuomaa, juuri tämä maku oli ehkä kuitenkin vähän turhan makea. 2/5.

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei todellakin paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsoroi Matkamessut, joka lähettää terveisiä että koodilla ”Matkamessut20” Kasperin ja Mikon kuuntelijat saavat 2 euroa alennusta aikuisten normaalihintaisesta sisäänpääsylipusta. Etu on voimassa 16.1–19.1.2020 verkkokaupasta ostettuna ja koskee aikuisten normaalihintaista sisäänpääsylippua. 


0 Shares
Tagged , , , ,