Kettu: ”Tämä hallituksen uudistaminenhan meni juuri niinkuin suunnittelin”

Maamme politiikassa on viimeisen viikon aikana tapahtunut paljon. Mikä alkoi postin lakkona, jatkui sillä että poliittiset draamakuningattaret syyttivät toisiaan sekavasti valehtelusta, on nyt päättynyt siihen että Suomessa on maailman nuorin, naispuolinen pääministeri.

Moni on pitänyt tätä tapahtumaketjua yllättävänä, mutta Kasper Diem -blogin Valtioneuvoston linnan ulkopuolella tavoittama kettu ei suinkaan ole ihmeissään.

”Miksi olisin yllättynyt? Tämähän meni juuri niin kuin minä olin suunnitellut.” 

Kasper Diem -blogin saamien tietojen mukaan kyse on  ilmeisesti samasta koiraeläimestä joka nähtiin jo viime viikolla juoksemassa Valtioneuvoston linnan ohi Rage Against the Machinen pauhatessa taustalla.

Kettu hymyilee viekkaasti.

”Mitä voin sanoa? Oli kiire joten silloin ei ehtinyt jäädä juttelemaan.”

Kasper Diem -blogin saamien tietojen mukaan hallituksenuudistajakettu on nyt suorittanut vaiheet yksi ja kaksi, mutta sen työ ei suinkaan vielä ole tehty. Lähteiden mukaan on nimittäin odotettavissa että seuraavan kerran kun kettu näyttäytyy, on pahaenteisen vaihe kolmen vuoro.


0 Shares
Tagged ,