Kasperin ja Mikon podcast Janakkalassa: ”Aloitamme podipositiivisuushankkeen”

Kaupallinen yhteistyö Janakkala

Tapahtunut tähän asti: Kasper on nähnyt juna-asemalla Janakkalan mainoksen jossa mainostetaan että kunnasta saa kypytynnyrin kaupanpäällisiksi kun ostaa tontin. Kasper on sen jälkeen tyypilliseen tapaansa mennyt ja postannyt instagramiinsa tämän:

Kaksi kuukautta myöhemmin: Kasper ja Mikko istuu kylptynnyrissä Janakkalan kunnan messuosastolla. On Suomen suosituimman podcastin aika. 

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla tutustutaan Janakkalaan, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka itse:

Mistä tämän viikon jaksossa sitten puhuttiin? No, Kasper on tietysti mennyt tekemään Janakkalalle uuden vaakunan (koska on vuoden graafikko 2013). Vanha tunnus on vuodelta 1952, ja vaakunaselitys kuulostaa tältä:
”Punaisessa kentässä edestäpäin kultainen ilveksenpää, jonka kieli sininen ja korvatöyhdöt mustat; yläpuolella sakarakoroinen kultalakio, jossa Mantovan risti ja sen molemmin puolin sitä kohti suuntautuva nuolenkärki; kaikki mustia.”

Uusi vaakuna taas on tietenkin saanut ilmeensä pitäjän nykyisestä kuntastrategiasta, ja vaakunaselitystäkin on siksi päivitetty: ”Punaisessa paljussa lillumassa kultainen ilves, jonka kieli ei enää sininen vaan lämpimän punainen; yläpuolella paljun reuna ja sen yläpuolella Janakkalan kuulas taivas.”

Hyvää kamaa. Onneksi olkoon Janakkala.

Toki jaksossa rupatellaan myös Janakkalan maankäyttöpäälikön Piia Tuokon kanssa, joka avaa tarkemmin ”kaavoittamisen kiemuroita”. Ja puhutaan merkittävästä janakkalaisesta, Bo Joninpojasta. Entäs kuullaanko jaksossa ote Kasperin ja Mikon podcastista viidensadan vuoden takaa? Tietenkin kuullaan:

Jonka jälkeen juodaan tuttuun tapaan viikon juoma. Tällä viikolla se on Coca-colan valmistama uusi energiajuoma, jonka luvataan olevan ”ainoa energiajuoma jossa on great coca-cola-maku”.

Plot-twist: luvattua makua ei ole siinä nimeksikään. 1/5.

Lopuksi Kasper on kuitenkin ollut jo pidemmän aikaa huolestunut siitä sävystä jolla podcasteista puhutaan julkisuudessa, ja aloittaa siksi podipositiivisuus-liikkeen. Tämä tuleekin olemaan yksi Suomen suosituimman podcasti kärkihankkeista vuonna 2020. Eli tulevaisuus näyttää valoisalta.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsoroi Janakkala.

 


0 Shares
Tagged , , ,