Kasperin ja Mikon podcast: ”Virossa on jo enemmän korkeakoulutettuja kuin Suomessa”

Kaupallinen yhteistyö: Korkeasti koulutettujen kassa KOKO

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla käydään tapaamassa Korkeasti koulutettujen kassan KOKOn Veli-Pekka Nurmea sekä kauppakeskus Triplassa, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä tämän viikon jaksossa sitten puhuttiin? Korkeasti koulutettujen kassa KOKO on ainakin huolissaan siitä että eteläisessä naapurimaassamme Virossa on jo enemmän korkeakoulutettuja kuin Suomessa, ja on siksi tehnyt siitä videon:

Koska Mikkokin on huolissaan tästä ilmiöstä, hän on luonut siitä suomeksi dubatun version ihmisille jotka eivät ehkä koulutuksen puutteen johdosta ymmärrä englantia. Jonka jälkeen Kasper puhuu lempi-aiheestaan, influensoinnista. Tällä kertaa käsitellään miten EU palkkaa possu-influenssereita, ruotsalaisen kauppaketjun ICAn hyytävän pelottava influensointivauva, sekä kanelipullan päivän ”eyefluencerit”. Hyvää kamaa.

Entäs juotiinko tässä jaksossa viikon juoma? Kyllä. Tällä kertaa se oli Kasperin omin käsin MS Gabriellalla pullotettua hyttivettä, jota juotiin leikkimielisen tietovisan päätteeksi. Sen kloorinen raikkaus oli molempien mieleen. 5/5.

Ja hei –  tällä viikolla hyttivettä nautittiin eliittikuuntelijan toimittaman Putin-suklaan kera.  Tämä keräsi myös kiitosta, lähinnä grafiikkansa ansiosta. Onneksi olkoon kuukauden coolijan arvonimen johdosta, eliittikuuntelija.

Aina tasaisin väliajoin yhteiskunnassamme nousee myös sama vanha kysymys siitä kuka oikeastaan toi podcastit Suomeen ja teki niistä cooleja. Tällä viikolla Kasperin vintiltä löytämä podcast-nauhoite kahdeksankymmen vuoden takaa hälventää vihdoinkin lopullisesti nämä epäilyt.

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jakso sponsoroi korkeasti koulutettujen kassa KOKO.


0 Shares
Tagged , , , ,