Kasperin ja Mikon podcast Terapiatalo Nosteessa: ”Mikä on itsetunnon ja itseluottamuksen ero?”

Kaupallinen yhteistyö Terapiatalo Noste

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla käydään Terapiatalo Nosteessa selvittämässä mielen koukeroita, ja jakso on mielenkiintoisin pitään aikaan. Kuuntele vaikka tästä:

Tämän viikon jakso on sitten siinä mielessä erikoisjakso että heitämme ”normaalit aiheet” temperamenttisesti romukoppaan, ja annetaan sen sijaan Terapiatalo Nosteen Stephan Saleniuksen selventää tunnin aikana kaiken minkä keksimme kysyä terapiasta.

Onko terapeutilla sohvaa niinkuin populaarikulttuurissa? Miksi partneri leimataan niin usein nykyään narsistiksi? Mitä jos terapeutti ei tulekaan toimeen potilaan kanssa? Voiko terapia joskus tehdä asiat pahemmaksi? Ja miksi Jari Sinkkonen on aina äänessä? Voisikin sanoa että tämän viikon jakso on yksi iso mielen Q+A.

No, juodaanhan sentään lopuksi totuttuun tapaan viikon juoma. Se on tällä viikolla Kreikasta importoitu Mast, tai niinkuin Kasper tapaa sanoa, ”it’s a mast”. Mitä juoma saa arvosanakseen? Se selviää vain jakso kuuntelemalla.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ja todiste siitä että vanhakin podcast voi oppia uusia temppuja. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsoroi Terapiatalo Noste.


0 Shares