Kasperin ja Mikon podcast Kallio Block Partyssa: ”Poroinflaatio on todellinen ilmiö”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla onkin luvassa erityisen ”street” jakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät Kallio Block Partyssa – kuuntele vaikka tästä:

Mistä tämän viikon jaksossa sitten puhuttiin? Kasperin on ainakin käynyt Lapissa, ja antaa siitä perusteellisen raportin. Luvassa puhetta ainakin höpö-höpö-kuvauksista, vajoista täynnä natsi-moottoripyöriä sekä ”tunturien kanadanhanhista”.

Mikko taas ”pureutuu” siihen miten katuruokakojujen aterimet saataisiin streetimmiksi. Sekä puhuu siitä miten mikromuoviin perustuvan glitterin voisi korvata ympäristöystävällisimmillä vaihtoehdoilla.

Sen lisäksi Kasper puhuu unelmastaan olla yhden hitin ihme. Ja esittelee siksi uuden musiikkiprojektinsa, Miguel Alatalon joka tekee baleaarisia versioita Mikko Alatalon hiteistä.

Mikon reaktio? Täynnä ihailua. Lieneekin vain ajan kysymys ennen kuin Soy un granjero keikkuu listojen kärjessä.

Entäs juotiinko tämän viikon jaksossa juoma? Tottakai juotiin. Block Partyn kunniaksi Kasper onkin kaivannut varastoistaan streeteimmän juoman jonka onnistui löytämään, Cannabis Flavour Green Apple -juoman. Se oli inhottavaa, ja sai arvosanan 1/5.

Kaikenkaikkaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen streetein podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , , ,