Kasperin ja Mikon podcast Kääntöpöydällä: ”Life’s a journey, not a destination”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituimman podcastin lisäksi podcast joka pitää vähiten lomaa maassamme, ja siksi onkin täysin luonnollista että uusi jakso on taas ulkona. Tällä viikolla käydään Pasilan Kääntöpöydällä poddaamassa, ja jakso on luultavasti paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä tämän viikon jaksossa sitten puhuttiin? Kasper on ainakin suorittanut sekä mediakatsausta että katugallupia Salossa, ja kaupungista kuullaankin perusteellinen raportti. Mikolle tekeekin silminähden hyvää saada raporttia siitä missä entisessä kotikaupungissa mennään.

Sen lisäksi Mikko on tutustunut Ylen making-of-videoon kolmiulotteisesta räjähdyksestä, ja kokeilee samaa otetta podcastiin. Tulos puhuu puolestaan. Jonka jälkeen Kasper esittelee uuden segmentin podcastiin nimeltään Kasperin kirjanurkka. Tällä viikolla tutustutaan Keni Simolan ja Jan Arosen teokseen ”Iskuruokaa” vuodelta 2003.

Lisäksi juodaan tietenkin viikon juoma, joka tällä viikolla on Skotlannin kansallinen lahja virvoitusjuomamaailmalle, Irn-Bru. Se ei tosin saanut vastakaikua kummaltakaan poddaajalta, joten arvosana oli 3/5.

Kasper ja Mikko – business as usual. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , , ,