Vuoden graafikko 2013: ”Olen aina halunnut uida delfiinien kanssa”

Kaupallinen yhteistyö Pohjola Vakuutus

– Hei vuoden vauva 2015, nyt kun olet jo melkein neljä vuotta vanha… onko mitään asiaa jonka aina olet halunnut tehdä mutta et ole ikinä saanut aikaiseksi?
– No… ehkä juoda tämä pillimehu loppuun?

– Okei, ei siis välttämättä ole. Mutta minulla on. Haluatko kuulla sen?
– Anna kuulua. Uskalla kertoa oma henkilökohtainen tarinasi. Ole rohkea.

– Suurinpiirtein sinun ikäisenä näin Romaniassa delfiinejä delfinaariossa. Siitä asti olen halunnut uida delfiinien kanssa. Ei mene päivääkään etten ajattelisi sitä. Kun herään. Nukkumaan mennessä. Sinä ymmärrät.
– Olen ylpeä sinusta että kerroit tämän. Nyt siis unohdat tekosyyt ja toteutat sen.

– No niin kai… mutta onkohan se vaarallista?
– Sinun kaupallisella yhteistyökumppanilla Pohjola vakuutuksella on varmasti joku ratkaisu siihen. Älä pelkää.

– Olet oikeassa. No sitten aion tehdä sen! Uida delfiinien kanssa. Toteuttaa unelmani. Siis sitten jonain päivänä.
– Jonain päivänä? Ehei, ne asiat jotka haluaa tehdä pitää tehdä nyt. Koska ihmisiä harmittaa eniten ne asiat jotka ei tullut aikonaan tehtyä.

– Olet kyllä tosi fiksu kolmivuotiaaksi. Mutta missä niiden delfiinien kanssa edes voi uida? Ei ainakaan enää Särkänniemessä.
– Tule. Minä näytän sinulle. Ja vielä parempaa: aion antaa sinulle 24 tunnin haasteen jonka aikana sinun pitää tehdä se. Haluan korostaa, että elämä on nyt, tärkeitä asioita ei saa siirtää sitku- tulevaisuuteen.

– Ai sellainen 24 tunnin haaste jonka ideana on pistää ihmiset miettimään elämäänsä ja niitä asioita joita elämässä pitäisi tehdä? Mitä jos dokumentoisin matkamme uimaan delfiininien kanssa kuvin instagram Stories -kanavassani 9.7. ja käyttäisin hashtagia #eläse?
– Kyllä, ja suosittelen haastamaan myös kolme ystävää mukaan. Mutta nyt – aja.

…jatkuu

Tätä postausta sponsoroi Pohjola Vakuutus, jonka slogan on ”Kaiken voi korvata, paitsi elämän”. Pohjola Vakuutus haluaa myös kannustaa kaikkia muitakin toteuttamaan haaveensa 24 tunnin sisällä. Käytä hashtagia #eläse.


0 Shares
Tagged , , , ,