Börje Börgelsson: ”Myös Jari Aarnio ja Euran Daltonit mahdollisesti ehdolle Seitsemän tähden liikkeeseen”

Kevään eduskuntavaalien lähestyessä politiikassa liikehtii.

Tällä viikolla on kohistu etenkin siitä että MV-lehden entinen päätoimittaja Ilja Janitskin on ehdolla Paavo Väyrysen Seitsemän tähden liikkeessä. Joidenkin pahanilmanlintujen mielestä ehdokas ei nimittäin täytä ”nuhteettomuuden ja hyvämaineisuuden” ehtoja, joita ehdokkailta perinteisesti on totuttu vaatimaan.

Kasper Diem -blogin saamien epävirallisten tietojen mukaan näyttäisi kuitenkin siltä että yllätykset eivät lopu tähän. Uusimpien huhujen mukaan kun sekä Jari Aarnio että Euran Daltonit ovat nimittäin myöskin asettumassa liikkeeseen ehdolle.

Kasper Diem -blogin tavoittama Seitsemän tähden liikkeessä ehdolla ollut, mutta sittemin vetäytynyt Börje Börgelsson ei kiellä huhuja.

”En tietenkään voi vahvistaa mitään virallisesti, mutta liikkeen sisäpiiriläisenä voin kuitenkin kertoa että keskusteluja on käyty.”

Börgelsson, joka itse on pysytellyt pois parrasvaloista alkuperäisen ehdokkuutensa jälkeen ei myöskään näe ongelmaa uusissa ehdokkaissa.

”Mainettaan parempia miehiä.”

Börgelsson ei myöskään poissulje etteikö mieli voisi muuttua vielä kerran, ja että hän sittenkin asettuu itsekin ehdolle vaaleissa.

 


0 Shares
Tagged , , , , , ,