Kasperin ja Mikon podcast Oodissa: ”Stailataan, bailataan ja smailataan”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla ollaan Helsingin uudessa keskustakirjastossa Oodissa, ja jakso on todenäköisesti yksi parhaista tähän mennessä. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä jaksossa puhutaan? Ainakin e-urheilusta sekä e-muodista. Jonka lisäksi Kasper on kehittänyt terveen mielenkiinnon Sigurd Wetterhovi-Aspan fennoegyptiläisiä kieliteorioita kohtaan.

Sen lisäksi maistellaan viikon juoman puitteissa herkullista kreikkalaista veriappelsiinivirvoitusjuomaa, sekä puhutaan tovin lasten hiilidioksidipäästöistä. Toisin sanoen todellakin ehkä paras jakso tähän asti.

Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,