Haastattelussa pyykinpesuneste LV Color: ”Olen vegaaninen”

Varoitus! Kaupallinen yhteistyö Asennemedia ja LV.
LVtuoksulaskuri.fi

– Hei, sinä olet värillisille pyykille tarkoitettu hajuton pyykinpesuneste LV Color.
– Kyllä. Saanko kertoa jotain?

– Ilman muuta. Anna mennä.
– Tuoksut ovat ehdottoman iloinen juttu. Mutta jos niitä ”pukee” kerralla päälleen liian monta, niin tuloksena voi olla aikamoinen tuoksujen cocktail ja se oma suosikkituoksu katoaa.

– Kiehtovaa. Entäs saanko minä kertoa jotain? En ole pessyt värillistä pyykkiä vuosiin, koska olen vain odottanut että jotain sinuntapaista tulisi markkinoille. Pesuaine jolla voi pestä mustien ja valkoisten vaatteiden lisäksi värillistä pyykkiä.
– Jaa. Haluaisinkin kuitenkin herätellä miettimään sitä, kuinka montaa tuoksua päivän aikana tulee käytettyä, ihan huomaamattaan.

– Tiedätkö, tämäkin pyykkikassi on vain odottanut kaapin perällä vuodesta 2004 saakka että jotain tämäntyyppistä tulisi markkinoille.
– Oletko nyt tosisassi? Mutta kuten sanottu, korvaamalla osan käyttämistäsi tuotteista tuoksuttomilla vaihtoehdoilla, se huolella valittu tuoksu, esimerkiksi hajuvesi, pääsee oikeuksiinsa.

– Tämäkin paha poika pääsee vihdoinkin pesulle. Ha ha, ”porpoise” lol.
– Kuuletko miten äänensävyni on positiivinen ja iloinen? Pyykinpesunesteenä en halua millään lailla saarnata tai huolestuttaa ketään, vaan tarjota kotimaisen, vegaanisen ja tehokkaasti pyykin pesevän vaihtoehdon.

– Olet vegaaninen? Mahtavaa, koska tähän astihan olen pessyt pyykkini niin että heitän vaan lihaliemikuution koneeseen jo toivon parasta.
– Ha ha, hyvin hauskaa. Hei, voisit halutessasi pohtia tuoksujen karsimisen tuomia etuja ja sitä, kuinka tuoksuissa vähemmän on enemmän.

– Jep. Aloitan nyt kuitenkin pesemällä tämän koneellisen.
– Influensserina voisit itse tehdä myös LV Color Pyykkipesunesteen testin, joka laskee, kuinka montaa tuoksua itse käytät.

– Ookoo, sen aion tehdä. Kiitos kuitenkin että olet olemassa – vihdoinkin voin käyttää taas värikkäitä vaatteita.
– Eipä kestä. Sen takia olen olemassa.

Tee LV-tuoksulaskuritesti täällä.


0 Shares
Tagged , , ,