Kasperin ja Mikon podcast Altaalla: ”Joka päivä kuolee ihmisiä jotka eivät kuuntele Suomen suosituinta podcastia”

Allas520

Hyviä uutisia! Kasperin ja Mikon podcast, eli Suomen suosituin podcast on nimittäin taas ulkona. Ja tällä viikolla nauhoitus tapahtuikin mahdollisimman kesäisissä maisemissa, eli Allas Sea Poolilla. Kuuntele puhelimesi podcast-apin kautta, tai suoraan tästä:

Mistä tällä viikolla sitten puhuttiin? Kasper pohtii ainakin uutisointia siitä miten punkkirokotuksia mainostetaan pelolla, ja miten Suomen suosituin podcast voisi ottaa tästä oppia. Mikko taas analysoi Seura-lehdestä lukemansa ”ylipainoinen ihminen reiässä” -pulmaa.

Allasse3

Tämän lisäksi suhde vakituisiin soittajiin syventyy, kun Ritva pirauttaa kertoakseen arjestaan MS Bambirellalla. Kertakaikkiaan kiehtova katsaus kiehtovan ihmisen arkeen.

Tämän lisäksi Kasper jatkaa youtube-tutorialkanavansa parissa julkaisemalla melkein saman tutoriaalin kuin viime viikolla. Kanavasta onkin tätä menoa muodostamassa varsinainen hitti. Tämän lisäksi juotiin tuttuun tapaan juoma. Se oli tällä viikolla tanskalainen Maté maté, jonka piristävä vaikutus veikin keskustelut tällä viikolla aivan uusiin sfääreihin.

mate520

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Kiitos että kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,