Nyt saatavilla: vaihtoehtoisen todellisuuden T-paidat

Maailmassa tapahtuu koko ajan paljon. Päätöksiä tehdään, asioita tulee ja menee ja kaupungit muuttuvat. Näin on tapahtunut ennenkin, ja tulee aina tapahtumaan.

Mutta oletko ikinä miettinyt miltä maailmamme näyttäisi jos joku olisi jossain vaiheessa tehnyt eri päätöksen, ja asiat olisivatkin menneet eri tavalla? Vuoden graafikko 2013, Kasper Strömman on, ja loi siksi nämä vaitoehtoisen lähihistorian paidat, jotta voisimme hetken voivamme kuvitella elävämme vaihtoehtoisessa todellisuudessa. Ole hyvä.

JuraseParkVantaa520

Jurase Park
Vantaan vaihtoehtoinen ylpeys, Jurase Park, ei oikein ikinä päässyt lähtökuopistaan. Nyt voit kuitenkin pitää T-paitaa, ja ylpeänä kertoa aikalaisillesi että ”olit paikalla kun dinosaurukset vielä vaelsivat Vantaan perukoilla”. Hanki se tästä.

SunnyCar520

Sunny Car Center
Miten voisimmekaan unohtaa Sunny Car Centeriä, Hämeenlinnan lahjaa maailmalle? No mutta arvaa mitä? Meidän ei tarvitse unohtaa – tällä T-paidalla voimme päinvastoin muistaa. Tolppakin ehdittiin jo kaataa, mutta me jotka muistamme sanomme sen yhteen ääneen: ”we will rebuild”. Hanki paita tästä.

GuggenheimHelsinki520

Guggenheim
Etelärantaan kaavaillaan tällä hetkellä uutta designin ja arkkitehtuurin museota, mutta vaihtoehtoisessa todellisuudessa meillä voisi jo olla valmis instituutio tontilla. Tämä on taiteenarvostajan valinta – hanki se tästä.

Pue siis mikä tahansa näistä paidoista päälle, pidä sitä ylpeydellä, ja kun lastenlapsesi tulevaisuudessa kysyy mistä sait paidan voit ylpeänä kertoa että ”olit avajaisissa”.

Se on todellista vaihtoehtoisen historian voimaa.

Kasper Stromman Design Outlet


0 Shares
Tagged , , ,