Kasperin ja Mikon podcast Korjaamolla LIVE

KasperMikkoJaksohali520

Olethan jo kuullut tämän viikon jakson Kasperin ja Mikon podcastia? Jos et niin nyt jos koskaan kannattaa aloittaa, kun Suomen suosituin podcast tekee kaikkien aikojen parhaan jaksonsa Helsingin Korjaamolla – ja vieläpä elävän yleisön edessä. Kuuntele puhelimesi podcast-apin kautta, tai tästä:

Lavalla käydään läpi sekä Kasperatonkieliset uutiset että Korjaamon google-arviot, jonka lisäksi kuullaan suonikkaan urheilijan haastattelu. Mutta mitä parasta, tässä jaksossa on myös maailman ensi-illassa Kasperin Suomi 100 -biisi. Ei olekaan liioiteltua sanoa että yleisö oli haltioissaan.

Kasperin ja Mikon podcast. On se vaan ihme miten se paraneekin viikko viikolta.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, ja ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , ,