Kasper ja Mikon podcast autiotalossa + osallistu kyselyyn, voita illallinen kahdelle

autiotalo2b

Suomen suosituin podcast on taas ulkona. Tällä viikolla käydään autiotalossa, tai ainakin yritetään. Koska onhan se nyt hankalaa jos ovi on kerran lukossa. Kuuntele tämä valtava antikliimaksi puhelimesi podcast-apin kautta, tai tästä alta:

Moni vakiutisista kuulijoistamme tietävät myös että Suomen suosituimmassa podcastissa on tapana juoda joka jaksossa uusi juoma. Tällä viikolla tämä perinne viedään epäilyttävään suuntaan kun pruuvissa on väsymykseen ja ruokahaluttomuuteen tarkoitettu Malvitona. Jopa tämän kuvan postaaminen arvelluttaa.

Spoiler alert: kenestäkään ei tullut nauhoitusten aikana sekakäyttäjää.

Malvitona

Oletko muuten ihminen josta voisi sanoa että ”podcastit kiinnostaa”? Silloin kannattaa vastata tähän kyselyyn niin voit voittaa lahjakortin Sushibar & Wine -ravintolaan kahdelle hengelle. Arvonnassa kaksi pakettia.

Kasperin ja Mikon podcast. Joka viikko yhtä juhlaa.

Suomen suosituinta podcastia sponsoroi tällä viikolla Hamma Mehiläinen josta tällä hetkellä hampaidenvalkaisu hintaan 285 e koodilla ”Valk18” (normaalisti 349 e). Hyvä tarjous.


0 Shares
Tagged ,