Asiantuntija: Ähtärin pandat mahdollisesti valeasussa palanneita tamperelaisia delfiinejä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kasper Diem / Ähtäri

Maatamme kollektiivisesti ilahduttanut uutinen siitä että kiinalaiset pandat ovat saapuneet maahamme on tänään saanut yllättävän käänteen.

Kasper Diem -blogin saamien tietojen mukaan ei nimittäin ole mahdotonta että nyt Keski-Suomeen saapuneet lupsakkaat mustavalkoiset veijarit ovatkin Särkänniemen delfiinejä, jotka ovat palanneet ovelasti naamioituneena maahamme.

Nisäkäsasiantuntija Saaresmaan Jukka on itseasiassa asiasta melkein varma.

”Vai että oikein Lumi ja Pyry? Kyllä ne minusta näyttävät enemmän Veeralta ja Leeviltä jos minulta kysytään.”

Saaresmaan Jukka siristää silmiään.

”Joo, niille on tullut vähän elopainoa Kreikassa, ja niillä on tuo valeturkki päällä. Mutta muutenhan tämä on vanhin kikka kirjassa, palata laittomasti maahan pandana. Se on moneen kertaan nähty. Tuo bambun mussuttaminen ei hämää ketään.”

Kasper Diem -blogin saamien tietojen mukaan nyt maahamme saapuneet pandat eivät tosin reagoi mitenkään nimiin Veera ja Leevi – muttei toisaalta myöskään nimiin Lumi tai Pyry.

Tämän uskotaan johtuvan siitä että heitä on koko elämänsä ajan kutsuttu nimillä Jin Bao Bao ja Hua Bao, ja että nimenmuutos hämmentää heitä. Tämän lisäksi eläimiä todennäköisesti askarruttaa miksi heidät on pakkosiirretty keskelle jonkinnäköistä lumi-infernoa.


0 Shares
Tagged , , , ,